Olajon megpirítjuk az apróra vágott vöröshagymát, majd hozzáadjuk a feldarabolt csirkemellet. Ezeket összeforgatjuk, hozzáadjuk a borsót és a feldarabolt csirkemájat. Fűszerezzük sóval, borssal, majoránnával és felöntjük vízzel, majd készre főzzük.
A burgonyát meghámozzuk és sós vízben puhára főzzük. A főtt burgonyát összetörjük, majd hozzáadjuk a felolvasztott teavajat, a felmelegített tejet és habosra keverjük. Egy edényben óvatosan felolvasztjuk a vajat, hozzáadjuk a zöldséget, majd vegetával ízesítjük. Közepes lángon addig pároljuk a zöldségeket, ameddig azok megpuhulnak.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.