Az öntethez a fokhagymát áttörjük, és összeturmixoljuk a többi hozzávalóval együtt.
A csirkecombokat a forgóknál kettévágjuk, egy akkora jénaiba tesszük, hogy elférjenek egymás mellett. Rácsorgatjuk az olajat, megsózzuk, megborsozzuk, és összeforgatjuk.
190 fokon 45 perc alatt megsütjük úgy, hogy a bőre ropogós legyen. Kicsit kihűtjük, és a húst letépkedjük a csontokról.
A kenyeret kis kockákra vágjuk, és egy száraz serpenyőben megpirítjuk.
Tálaláskor a salátaleveleket elrendezzük egy nagy tálon (ha túl nagyok, kisebbre téphetjük). Rászórjuk a húst, a kenyérdarabkákat, végül meglocsoljuk az öntettel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.