A tejet kikeverjük a tojással, azután hozzáadjuk a szódát, majd beleszitáljuk a lisztet. Habverővel összedolgozzuk, pihentetjük 30 percet, majd kiolajozott serpenyőben egyesével kisütjük a palacsintákat.
A kész palacsintákat megtöltjük a fahéjjal elkevert porcukorral, feltekerjük, majd két rétegben egymásra fektetve olajjal kikent, hőálló tálba helyezzük.
Az öntethez a tejet kikeverjük a tojással, a kristály- és a vaníliás cukorral, majd a palacsintákra öntjük. 170 fokos sütőben kb. 20 percig sütjük.
Tálaláskor megszórjuk a palacsinták tetejét fahéjas porcukorral.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.