A csokis-cseresznyés pite elkészítéséhez a zabkekszet egy késes aprítóban megdaráljuk, majd hozzáadjuk a puha vajat és a kakaóport. Összegyúrjuk, és kézzel egy piteformába nyomkodjuk, majd a hűtőbe tesszük dermedni.
A habtejszínt felforrósítjuk, beletördeljük a csokit, és addig kevergetjük, amíg egynemű masszát nem kapunk.
A magozott, felezett cseresznyéket elrendezzük a tésztán, óvatosan ráöntjük a csokikrémet, majd a hűtőbe tesszük néhány órára. Friss cseresznyével díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.