A darált háztartási kekszhez hozzáadjuk a porcukrot, a kávét, a lekvárt (tetszés szerint, bármilyen lehet), a kakaóport, a vaníliás cukrot, és a végén apránként hozzáöntjük a tejet. Sima tésztát kell kapnunk, ami nem ragad.
A vajat habosra keverjük a porcukorral és a vaníliás cukorral. Hozzáadjuk az aromát is.
A kekszes tésztát kinyújtjuk. (A deszkát előtte porcukorral szórjuk le, hogy ne ragadjon oda a tészta.) Elkenjük rajta a vajas krémet. Jó szorosan feltekerjük, rászórunk diót és ráöntjük az olvasztott csokoládét is. Alufóliába csomagolva egy éjszakára hűtőbe tesszük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.