A tészta hozzávalóit egy tálba tesszük, és alaposan összedolgozzuk.
A krémhez a vajat a porcukorral és a darált dióval habosra keverjük.
A kakaós masszát két réteg folpack között kb. 4 mm vastagra és téglalap alakúra nyújtjuk ki. A diós krémet egyenletesen elkenjük rajta. A folpack segítségével a hosszabbik oldaláról feltekerjük.
Megszórjuk darált dióval, és becsomagolva pár órát a hűtőben pihentetjük. Tálalás előtt egy éles késsel felszeleteljük.
Megjegyzés
Mutatós sütés nélküli édesség, amit a dió tesz különlegessé.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.