A kekszet ledaráljuk, hozzáadjuk a cukrot, a darált diót és a kakaót, és alaposan összekeverjük. Hozzáadjuk a rumot (vagy a rumaromát) és a kávé egy részét. Összegyúrjuk, a maradék kávét csak apránként adagoljuk hozzá, nehogy túl lágy legyen a tészta.
Egy nagyobb sütőpapírt leterítünk, majd megszórjuk kókuszreszelékkel. Ráhelyezzük a tésztát, majdkinyújtjuk kb. fél cm vastagra.
A margarint kikeverjük a cukorral, a kókuszreszelékkel és a rumaromával. Óvatosan rákenjük a krémet a kinyújtott kekszre, majd a papír segítségével feltekerjük.
Tálcára helyezzük, majd betesszük a hűtőbe 1-2 órára (ezalatt az ízek összeérnek, és könnyen szeletelhető lesz a tekercs). Közvetlenül tálalás előtt felszeleteljük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.