A mákos-narancsos keksztekercs krémjéhez a vajat habosra keverjük a porcukorral, majd hozzáadjuk a kekszet. Beleforgatjuk a narancs lereszelt héját és 2-3 gerezd apróra vágott húsát.
A tészta hozzávalóit összekeverjük és 2 ív sütőpapír között 0,5 cm vékonyra nyújtjuk. Eltávolítjuk a felső sütőpapírt és a tésztát megkenjük a krémmel. Feltekerjük szorosan, folpackba csomagoljuk és 1 éjszakára a hűtőbe tesszük. Másnap felszeletelve tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.