A sütőtökpürét, a lisztet, a tojást, a vajat, a cukrot, a sót és a tejet csomómentesre keverjük annyi szódavízzel, hogy a megfelelő állagot kapjuk, majd hűtőben 30 percig pihentetjük. Azután felforrósított, közepes méretű serpenyőben kevés olajon a szokásosnál kicsit vastagabb palacsintákat sütünk.
A mákkrémhez, felforraljuk a tejszínt a mézzel, a narancshéjjal, a vaníliával majd hozzászórjuk a mákot és sűrűre főzzük. Végül hozzákeverjük a vajat, a lekvárt és a fahéjat.
A palacsintákat rétegezhetjük a töltelékkel, vagy egyszerűen csak betöltve felcsavarjuk, de készíthetünk mini palacsintatortákat is.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.