A gubarudat (vagy kiflit) összevágjuk, és egy nagy tálba tesszük. A tejet, a cukrot, a margarint, a tojássárgáját és a darált mákot összemelegítjük, és a gubarúdra öntjük. Jól elkeverjük, ráreszeljük a narancs héjat, és beleforgatjuk a mazsolát.
Egy nagyobb tortaformába öntjük, és 170 fokon kb. 30 percig sütjük.
A házi krémes port a csomagoláson található utasítás szerint a tejjel kikeverjük. A tejszínt egy kevés cukorral és a habfixszel felverjük. Az első krémet a kihűlt tortalapra kenjük, majd rásimítjuk a tejszínt. Jól lehűtve tálaljuk, tortadarával díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.