A krémhez a vajat kikeverjük a porcukorral, majd hozzáadjuk a citrom héját, a levét és a kekszmorzsát. Alaposan összekeverjük és hűtőbe tesszük dermedni.
A kekszet egy tálba mérjük, hozzáadjuk a mákot, a porcukrot, a vajat és annyi tejet adagolunk hozzá, hogy jól formázható masszát kapjunk.
A masszát kétfelé osztjuk és két folpack vagy sütőpapír közt, kb 20x25 cm - es nagyságúra nyújtjuk.
Megkenjük a krém felével és feltekerjük. Így teszünk a másik adaggal is, majd a tekercseket folpackba csomagoljuk és hűtőbe tesszük dermedni.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.