A málnás-kávés keksztekercs kekszalapjához keverjük össze a darált kekszet a porcukorral és a kakaóval, majd öntsük hozzá a kávét és az aromát, végül apránként adagoljuk hozzá a tejet. Közepesen lágy masszát kell kapnunk.
A málnát a cukorral, a vízzel és citromlével tegyük egy lábasba, majd főzzük addig, amíg összeesnek a szemek. Azután egy szitán passzírozzuk át, és főzzük szószos állagúra. Keverjük hozzá a tortazselét és forraljuk össze.
A kekszmasszát kókusszal megszórt sütőpapíron nyújtsuk ki fél cm-es vastagságúra, majd kenjük el rajta a langyosra hűlt málnazselét és a sütőpapír segítségével óvatosan tekerjük fel.
A tekercset tegyük pár órára vagy egy éjszakára hűtőszekrénybe, és ujjnyi szeletekre vágva kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.