A tojásokat szétválasztjuk. A sárgájákat a porcukorral tálas robotgépben magas fokozaton sűrű, világos masszává keverjük, és közepes fokozaton beledolgozzuk a mascarponét. A narancshéjjal, a kardámonnal és a narancsvirágvízzel ízesítjük, majd áttesszük egy nagy tálba. A keverőtálat és -pálcát gondosan elmosogatjuk, szárazra töröljük.
A tojások fehérjét 1 csipet sóval magas fokozaton kemény habbá verjük, majd lazán beleforgatjuk a mascarponés masszát. A presszókávét összekeverjük a likőrrel, és belemártogatjuk a fele piskótát.
A mártott piskótákkal kibéleljük egy nagy tál vagy szögletes forma alját. Rásimítjuk a mascarponekrém felét, és elosztjuk rajta a málna felét. A többi piskótát is a likőrös kávéba mártogatjuk, és beborítjuk velük a málnaréteget. Végül rásimítjuk a maradék krémet és megszórjuk a maradék málnával, valamint a kakaóbabtörettel. Fogyasztás előtt a hűtőben pihentetjük 4-6 órát.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.