Összekeverjük a vajat, a tejet, a cukrot és kakaóport, és addig melegítjük, amíg a vaj el nem olvad. Ekkor levesszük a tűzről, és hozzákeverjük a narancs- és a rumaromát, illetve a citromlevet, majd belekeverjük a lekvárt és a darált kekszet is.
Egy sűrű masszát kapunk, amit egy nagyobb méretű, sütőpapírral bélelt tepsibe nyomkodunk egyenletesen.
Gőz fölött megolvasztjuk az étcsokit, hozzákeverjük az olajat, majd a süti tetejére öntjük, és simára kenjük.
Mielőtt teljesen megszilárdulna a csoki, egy éles késsel bekarcoljuk, berácsozzuk a tetejét kisebb dominó nagyságú alakokra. A hűtőbe rakjuk dermedni.
Amikor a csoki megkötött a tetején, körbevágjuk a szélét, és kivesszük a sütit a papír segítségével. A vonalak mentén felszeleteljük.
A fehér csokit gőz felett feolvasztjuk, majd az olajjal simára keverjük. Nyomózsákba töltjük, és a felszeletelt, dominó alakú sütiket bepöttyözzük tetszés szerint.
Hűtőbe rakjuk, amíg a pöttyök megdermednek, ezután tálaljuk.
Megjegyzés
Ez egy nagy adag, ha kevesebbet szeretnénk, akkor felezzük meg a hozzávalókat!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.