Elkészítés: A tojásokat kettéválasztom, a fehérjét habnak felverem, majd a sárgájába belekeverem a cukrot, a darált diót, a kakaóport, a zsemlemorzsát és a 15 dkg felmelegített, de nem forró vajat. Majd a habbá vert fehérjét is hozzákeverem. Zsírozott, lisztezett, kisebb méretű tepsibe teszem, és 200 fokon tűpróbáig sütöm. Ha megsült, a tetejére csokimázat teszek, amit a maradék 2 dkg vajból, az étcsokoládéból (egy evőkanál tejet, porcukrot teszek még bele, hogy ne legyen annyira keserű) csinálok.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.