Elkészítés: A piskótához a tojássárgákat, a vaníliás cukrot és a kristálycukrot összekeverem, majd hozzáadom a kis sóval és sütőporral összekevert lisztet, jól összedolgozom, a végén még hozzáadom a fél dl tejet. A tojásfehérjét felverem habbá, amit a tésztához keverek óvatosan. Kikent, lisztezett kerek sütőformába öntöm. Előmelegített 150 fokos sütőbe rakom, és aranysárgára sütöm.
A töltelékhez elkészítem a csokipudingot, majd összekeverem a kimagozott meggyel. A piskótát félbevágom, megtöltöm a meggyes-csokis krém felével, a maradékot a tetejére teszem.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.