A palacsintához a tojásokat simára keverjük a tejjel, a vízzel, az olvasztott vajjal és a cukorral. Beleszitáljuk a kakaóport, a lisztet és a sót. A tésztát csomómentesre kikeverjük, és félretesszük pihenni.
A krémhez felhabosítjuk a tejszínt a porcukorral, majd az előzőleg fellazított mascarponéhoz adjuk a vaníliakivonattal együtt. Robotgéppel kikeverjük, majd óvatos mozdulatokkal beleforgatjuk a málnát, és hűtőbe tesszük.
Felforrósított és kivajazott serpenyőben a szokásos módon vékony palacsintákat sütünk. Megtöltjük mindet a mascarponés krémmel, és porcukorral meghintve tálaljuk.
Megjegyzés
A mascarpone, a málna és a csokoládé triója örök kedvencem. Palacsintás verzióban is megállja a helyét, a végeredmény pedig kevésbé hétköznapi.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.