A málnás-mascarponés torta elkészítéséhez a főzés nélküli pudingport krémesre keverjük a cukorral és a tejjel. A mascarponét is elkeverjük, majd a pudinghoz adjuk, és az egészet alaposan kikeverjük.
A habtejszínt a habfixálóval kemény habbá verjük, a pudingos krémhez adjuk, majd a zselatin fixet is belekeverjük.
A málnát megmossuk, lecsepegtetjük, a háromnegyed részét a krémhez keverjük. A krémet egy kapcsos, 24 cm-es tortaformába kanalazzuk, és néhány órára vagy akár egy éjszakára a hűtőbe tesszük.
A maradék málnaszemekkel (esetleg tejszínhabbal) díszítve, hidegen tálaljuk.
Megjegyzés
Bármilyen más gyümölccsel is finom lehet, például ribizlivel, szederrel, áfonyával, eperrel, barackkal, stb.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.