A tészta hozzávalóit alaposan összedolgozzuk. Ha szükséges, hozzáadunk egy kevés vizet, hogy jól gyúrható legyen. A tésztát folpakba tekerjük, és másfél órára a hűtőbe tesszük.
Amíg a tészta pihen, a tejszínt kemény habbá verjük, beleszórjuk a cukrot, majd hozzákeverjük a citromhéjat és a mascarponét. A krémet a hűtőszekrénybe tesszük.
A tésztát kinyújtjuk, és tortaformába rakjuk. Villával megszurkáljuk, és a tetejét is befedjük sütőpapírral. 180 fokra előmelegített sütőben kb. 20 percig sütjük, majd levesszük róla a papírt, és további 5 percig sütjük még.
A kihűlt tesztalapot kivesszük a formából, megkenjük a tetejét lekvárral, majd egyenletesen elosztjuk rajta a krémet. A málnaszemekkel díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.