A málnát egy szűrőbe tesszük, és folyó víz alatt alaposan megmossuk, majd lecsepegtetjük.
Ezután óvatosan, vigyázva, hogy a málnaszemek ne törjenek össze teljesen, összekeverjük a porcukorral, a vaníliás cukorral és ízlés szerint őrölt fahéjjal. Legalább fél órát állni hagyjuk, és közben néha óvatosan átkeverjük.
A mascarponét simára keverjük a porcukorral, a vaníliás cukorral és a tejföllel.
A málnát a levével együtt elosztjuk 4 db pohárban. Rákanalazzuk a mascarponekrémet, majd a hűtőbe tesszük, hogy kellően lehűljön és az ízek összeérjenek.
Közvetlenül tálalás előtt kivesszük a hűtőből, és csokoládéforgáccsal díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.