A tejszínt felforraljuk a cukorral és a vaníliarúd kikapart magjaival. Ezután levesszük a tűzről, és belekeverjük a lereszelt étcsokoládét. Ha kihűlt, hozzáadjuk a tojássárgáját, és ízesítjük a csokoládés krémlikőrrel.
A krémet kis tűzálló formákba töltjük. Magas falú tepsibe helyezzük, és annyi vizet öntünk alá, hogy a formák feléig érjen. A tepsit 120 fokra előmelegített sütőbe tesszük 40-45 percre.
Ha kihűlt a krém, minden adag tetejére 1-2 ek barna cukrot szórunk, és 250 fokos sütőben grillfokozaton vagy karamellizálópisztoly segítségével karamellizáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.