A sütőt 160 fokra előmelegítjük. Tiszta konyharuhát terítünk egy tűzálló tál aljába. Felforraljuk a tejszínt, a cukor felét habosra keverjük a tojássárgájával. A forró tejszínt folytonos kevergetés mellett a sárgájás keverékre öntjük, majd 4–6 percre visszatesszük a tűzre (akkor jó, ha a krém egyenletesen bevonja a fakanalat.)
Tűzálló tálkákba töltjük a krémet, a tetejükre 2-2 vékony szelet banántnyomunk, és az előkészített, konyharuhás tálba tesszük. Felöntjük a formák feléig érő vízzel, és a forró sütőbetoljuk 15–20 percre, hogy puding sűrűségű, kissé remegős legyen. A hűtőbe tesszük néhány órára, majda tetejüketmegszórjuk a megmaradt cukorral, és karamellizálópisztollyalmegpirítjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.