Szétterítjük az omlós tésztákat, és korongokat vágunk ki belőlük: ebből lesz a tortácskák alja. Kibéleljük velük a sütőformákat (mindegy, hogy kereket használunk vagy hosszúkásat). A tésztát megszurkáljuk egy villával, ráhelyezzük a sütőpapírt, és beleszórunk sütőgyöngyöket (ha nincs, szárazbab is megteszi), hogy ne púposodjanak fel. 180 fokra előmelegített sütőben 10 percig sütjük, majd hagyjuk kihűlni.
Amíg a tészta hűl, egy lábasban, kis lángon megolvasztjuk a csokoládét. Levesszük a tűzről, és óvatos keverés közben hozzáadjuk a tejszínt.
Összenyomkodjuk a banánokat, és a masszára ráfacsarunk pár csepp citromot, hogy ne barnuljon meg. Az így kapott pürét a kihűlt tésztakosárkákba töltjük. Ráöntjük a csokit. A maradék banánt vékony karikákra vágjuk, és csinosan elrendezzük a csokoládérétegen. A tortácskákat lefedjük, és pár órára a hűtőbe tesszük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.