A morzsához a kekszet apróratörjük egy aprítógépben és elkeverjük az olvasztott vajjal. Sütőpapírral bélelt tepsire öntjük, és 150 fokon kb. 15 percig sütjük, mialatt egyszer átkeverjük. Ezután hagyjuk teljesen kihűlni.
A tejszínhabhoz a jéghideg habtejszínt kemény habbá verjük, félútonhozzáadjuk a porcukrot és a vaníliát. Nyomózsákba töltjük, és a hűtőbe tesszük felhasználásig.
A csokis krémhez az előzőekhez hasonlóan elkészítjük a tejszínhabot. A mascarponét és a mogyorókrémet alaposan kikeverjük, majd összekeverjük a tejszínhabbal. Nyomózsákba töltjük, és a hűtőbe tesszük felhasználásig.
Egy desszertes pohár aljára teszünk a kekszmorzsából, rányomunk a csokikrémből egy réteget, majd megszórjuk egy réteg karikára vágott banánval és vajkaramellás popcornnal. Ezután ismét ráteszünk egy réteg kekszmorzsát, majd csokikrémet, banánt és tejszínhabot. Banánszeletekkel, popcornnal és kekszmorzsával díszítjük. Fogyasztás előtt alaposan behűtjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.