Elektromos kézi habverővel fehéredésig keverjük a tojássárgákat a cukorral, egy csipetnyi sóval és a vaníliarúd kikapart magjával. Hozzáadjuk a hideg tejszínt és a tejet, és összekeverjük.
A sütőt előmelegítjük 150 fokra. A tojásos-vaníliás tejszínt egyszer átszűrjük egy kancsóba, majd 6 darab egyszemélyes, hőálló tálkába töltjük. A tálkákat tepsibe állítjuk, amit felöntünk annyi forró vízzel, hogy kb. a tálkák 2/3-áig érjen. A tepsit lefedjük alufóliával, majd kb. 45 percig sütjük, amíg a krém megdermed, de még remegős (a hűlés során tovább szilárdul). Teljesen lehűtjük. Tálaláskor megszórjuk a tetejét egy-egy teáskanál cukorral, és karamellizáló pisztollyal karamellizáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.