A tészta hozzávalóit egy tálba mérjük, majd gyors mozdulatokkal összegyúrjuk. A kész tésztát kb. 22 darabra osztjuk el.
A tésztadarabokat kerek korongokká formázzuk, majd a közepébe egy-egy kocka csokidarabot rakunk. Ügyesen összezárjuk a tésztát, hogy mindenhol befedje a csokit, majd kissé ellapítjuk őket.
A kész kekszeket egy sütőpapírral bélelt tepsire rakosgatjuk, és az előmelegített, 175 fokos sütőbe toljuk. Kb. 15 perc alatt világosra sütjük őket. Langyosra hűtjük, majd porcukorban megforgatjuk őket. Fémdobozban tároljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.