A hideg vajat, a lisztekkel, csipet sóval elmorzsoljuk, majd hozzáadjuk a vizet. Az így keletkezett tésztát lisztezett felületen kinyújtjuk, és hajtogassuk meg néhányszor. A tésztát minimum egy órára a hűtőbe tesszük.
Szárazon, egy serpenyőben, megpirítjuk a napraforgómagokat, majd a cukkinit a napraforgómagokkal, a sóval, a borssal, és a bazsalikommal egy aprítóba tesszük és elkészítjük a tölteléket.
A tésztát kivesszük a hűtőből, és kerekre nyújtjuk, majd 8 egyforma cikkre vágjuk. A cikkekre helyezzük rá a tölteléket és tekerjük fel. Előmelegített sütőben, kb. 180 fokon, addig sütjük, amíg kicsit megpirul.
Megjegyzés
Vegetáriánusok számára külön jó hír, hogy a napraforgómag és a liszt keverékének köszönhetően teljes értékű fehérjét tartalmaz . A tölteléket kedvedre variálhatod:)
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.