A kifliket középen félbe, majd keresztbe vágjuk, így egy kifliből ezzel 4 db negyed kiflink lesz. A kiflik belsejét kikaparjuk, nem muszáj alapos munkát végeznünk, csak legyen benne egy kis mélyedés.
A sós változathoz megvajazzuk a kifliket, a negyedekbe vágott virsliket belefektetjük és megszórjuk reszelt sajttal.
Az édes változathoz a túrót krémesre keverjük a citrom reszelt héjával, kifacsart levével és a vaníliás cukorral, majd megtöltjük a kifliket.
Sütőpapírral bélelt tepsire tesszük mindet. 180 fokra előmelegített sütőben 10-15 perc alatt készre sütjük őket.
Nézd meg videón, milyen egyszerűen készül a töltött kifli édesen és sósan
Megjegyzés
Reggelire gyerekeknek kiváló választás lehet egy bögre finom teával.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.