A tésztát a csomagoláson megadott utasítás szerint megfőzzük. Közben a cukkinit megmossuk,elfelezzük és felszeleteljük. A gombát megtisztítjuk, felkarikázzuk. A fokhagymát felaprítjuk.
Egy magas falú serpenyőben felhevítjük az olajat, megpároljuk rajta a fokhagymát, majd megpirítjuk a cukkini- és gombaszeleteket.
Pár perc múlva hozzáadjuk a hozzáadjuk a fehérbort, megsózzuk, borsozzuk, összekeverjük, és fedő alatt, lassú tűzön tovább pároljuk.
Kb. 15 perc múlva, amikor a cukkini is levet engedett, hozzáadjuksűrített paradicsomot és az elfelelezett koktálparadicsomot. Összekeverjük, és lassú tűzön kb. 1 percig forraljuk. Végül hozzáadjuk a kifőtt tésztát, és friss petrezselyemmel, valamint reszelt sajttal megszórva - vagy anélkül - tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.