Az almát meghámozzuk és lereszeljük, egy kevés citromlevet ráöntünk, nehogy bebarnuljon, majd ízlés szerint fahéjjal és gyömbérrel fűszerezzük. Egy citromot meghámozunk és felkockázzuk.
A megmosott rizst 1 dl vízben megfőzzük, majd amikor már forr, hozzáöntjük a tejet. Fahéjjal és az előre beáztatott mazsolával fűszerezzük. Amikor már forr a víz, hozzákeverjük a citromos reszelt almát, és fedő alatt 5-8 perc alatt puhára főzzük. Megvárjuk, amíg egy kicsit hűl, és csak ekkor édesítjük ízlés szerint mézzel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.