Az almákat cikkekre vágjuk, a mazsolát átöblítjük, majd állni hagyjuk.
A háromféle lisztet, a szódabikarbónát, a sütőport, a vaníliát, a fahéjat és a citrom lereszelt héját és kifacsart levét összekeverjük egy tálban (aki szeretne, keverhet hozzá nádcukrot).
Belemorzsoljuk a vajat, hozzáadjuk a vizet és összedolgozzuk, végül belekeverjük a mazsolát is.
Az egész keveréket egy sütőpapírral kibélelt tepsibe öntjük, majd a tetejére helyezük az almaszeleteket.
180 fokra előmelegített sütőben kb. 35 perc alatt készre sütjük.
Megjegyzés
Ez egy cukormentes recept. Ha édesre szeretnéd, tehetsz hozzá egy bögre barna nádcukrot.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.