A kölest felöntjük tejjel és mérsékelt lángon, fedő alatt megfőzzük. A tojások sárgáit habosra keverjük a cukorral, amit a köleshez keverünk, majd a masszához adjuk a kókuszreszeléket, a vaníliakivonatot, a megmosott és szárazra törölt citrom reszelt héját és a mazsolát.
A tojásfehérjét kemény habbá verjük, és óvatosan a masszához keverjük, majd a tésztát kivajazott tepsibe öntjük.
Előmelegített, 150°C-os sütőben kb. 1 órán át sütjük. Végül gyümölcslekvárral vagy vaníliasodóval tálaljuk!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.