A tészta hozzávalóit kézi habverővel csomómentesre keverjük. Egy teflon palacsintatsütőt előmelegítünk, és kikenjünk egy kevés kókuszzsírral.
A teflonban elkészítjük a palacsintákat, mindkét oldalát megsütjük. Minden palacsinta sütése előtt, átkeverjük a rizslisztes tésztakeveréket.
A töltelékhez összekeverjük a túrót annyi tejföllel, hogy kenhető tölteléket kapjunk. Ízlés szerint édesítjük az eritrittel, majd ízesítjük a mazsolával, a reszelt citrom héjával és a vaníliával. Végül megtöltjük vele a palacsintákat.
Megjegyzés
A magyar konyha tradicionális főétele/desszertje, glutén-, és cukormentesen.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.