Összekeverjük a lisztet, 1 csipet sót, a vajat, a tojást és 3 evőkanál hideg vizet. Összedolgozzuk, és becsomagolva 30 percig hűtjük.
A töltelékhez meghámozzuk a hagymát, és finomra vágjuk. A meghámozott sárgarépát lereszeljük. Felforrósítjuk a vajat, és a hagymát üvegesre sütjük rajta, majd hozzáadjuk a répát, és néhány percig együtt pirítjuk.
A darált marhahúst tálba tesszük. Sózzuk, borsozzuk, majd hozzáöntjük a tejszínt. Hozzáadjuk a hagymás keveréket, a kakukkfű lecsipkedett leveleit, majd az egészet összedolgozzuk.
A tésztát két részre osztjuk. Mindkettőt kör alakúra kinyújtjuk, majd az egyiket kivajazott piteformába simítjuk. A tésztán elosztjuk a darált húst, majd a másik tésztalappal befedjük. A széleket összenyomjuk, majd átkenjük a tésztát a felvert tojással. 180 fokon 40 percig sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.