A vöröshagymát apróra kockázzuk, a fokhagymát összezúzzuk.
Serpenyőben felforrósítjuk az olívaolajat, és megpirítjuk rajta a darált húst. Hozzáadjuk a kétféle hagymát, és a hússal együtt 2 percig pirítjuk. Sóval és a fűszerkeverékkel ízesítjük, felöntjük a fehérborral, beleszórjuk a mazsolát, majd még pár percig főzzük.
Óvatosan kiszúrjuk vagy vágjuk az almák magházát, és késsel kitágítjuk az üreget, hogy legyen hely a tölteléknek. Az almákat olajjal kikent tűzálló tálba ültetjük, és megtöltjük a darált húsos masszával. Végül 180 fokra előmelegített sütőben 10-15 percig sütjük.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.