A kolbászt felkarikázzuk, a fokhagymát apróra vágjuk, a sajtot lereszeljük, a paradicsomot felszeleteljük.
Egy serpenyőben megpirítjuk a kolbászkarikákat, majd hozzáadjuk a köménymagot, a vékonyan felszeletel chilit (vagy chilikrémet) és az apróra vágott fokhagymát. Keverjük alaposan össze, és pirítsuk együtt még pár percig.
Ezután ízlés szerint megsózzuk, megszórjuk a fűszerekkel, hozzáadjuk a mustárt és a tejszínt, és besűrítjük. Hozzáadjuk a reszelt sajtot, és a frissen szedett, apróra vágott bazsalikomot. Összefőzzük, majd hozzáadjuk a felszeletelt paradicsomot. Lehúzzuk a tűzről, majd lefedjük, hogy a paradicsom kellően megpuhuljon, de ne essen szét.
Közben enyhén sós vízben kifőzzük tésztát, leszűrjük, és hozzáöntjük a kolbászos-tejszínes-paradicsomos szószhoz, és óvatosan összeforgatjuk.
Az elkészült tésztasalátát melegen tálaljuk. Tálaláskor a tányérokba szedett tésztát, ízlés szerint további reszelt sajttal is megszórhatjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.