A tojássárgáját alaposan elkeverjük a cukorral úgy, hogy a cukor elolvadjon. A tejszínt kemény habbá verjük, majd hozzáaadjuk a tojáshoz, és összekeverjük a kettőt.
A dinnye nagy részét leturmixoljuk, a levét is hozzakeverjük, a maradék sárgadinnyét apróra kockázzuk, és így keverjük a habos krémhez. Egy éjszakára a fagyasztóba rakjuk.
A sárgadinnye húsából a fagyikiszedő kanállal golyókat formálunk, ezzel és mentalevéllel díszítve tálaljuk a fagylaltot.
Megjegyzés
Bármilyen gyümölccsel elkészíthető. Nálunk mindenki imádja.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.