A tojásfehérjét habbá verjük. Közben fokozatosan hozzáadjuk a cukrot ,a vaníliás cukrot és alaposan kikeverjük. A kemény habhoz keverjük a diót.
Az ostyát kis hosszúkás lapokra vágjuk, ezekre adagoljuk a diós keveréket (késsel vagy habnyomóval). Két őzgerinc formát felfordítva egy tepsire helyezünk, ezekre tesszük rá a habbal megkent lapokat, majd előmelegített sütőben 10-15 percig szárítjuk.
A lapok először megpuhulnak, így rásimulva az őzgerinc formákra kicsit ívesek lesznek, végül újra visszakeményednek.
Megjegyzés
Ez egy különleges íz bomba finom ropogós nasí az ünnepen délutánjaira !
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.