Az élesztőt felfuttatjuk a cukros tejben, majd összegyúrjuk a liszttel, a margarinnal a tojássárgájával, a porcukorral, a sóval és a tejföllel. Közepes keménységű tésztát kell kapnunk, amit cipókra osztunk. Kis pihentetés után tepsi nagyságúra nyújtjuk, mindkét szélét megrakjuk magozott meggyel.
A tészta széleit feltekerjük, mint a rétest, középen egy kis rést hagyunk, ahová a diós töltelék kerül. Atojásfehérjét porcukorral habbá verjük, beleszórjuk a darált diót, a reszelt citromhéjat és a vaníliás cukrot és megtöltjük vele a tészta közepét.
A tészta szélét megkenjük tojással.160 fokra előmelegített sütőben aranysárgára sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.