A laskagombát konyhai papírtörlővel letisztogatjuk, és egyforma darabokra vágjuk.
Egy edényben 1 l vizet elkeverünk a sóval, az ecettel és a cukorral. A leöblített tárkonnyal együtt felforraljuk, majd leszűrjük és hozzáadjuk a borsot, a feldarabolt gyömbért, valamint a kapribogyót. A gombát visszatesszük a lébe, 10 percig főzzük, végül fedő alatt marinírozzuk 1 napig.
A gombát kivesszük a főzetből, kihűtjük, és elosztjuk az üvegekben. Az újraforralt levet a gombára merjük. A tetejére csorgatjuk a felforrósított olajat, és az üvegeket lezárjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.