A nyúlhúst besózzuk. A hagymát lereszeljük, a petrezselymet felaprítjuk. Kevés forró olajon kissé megpirítjuk a húst. Ha már kezd fehéredni, hozzáadjuk a hagymát és a petrezselymet. Megkeverjük, felöntjük 2 dl száraz fehérborral, majd lassú tűzön fedő alatt megpároljuk.
A laskagombátmegtisztítjuk, majd felszeleteljük, és amikor a nyúl már félig megpuhult, a húshoz adjuk. Ha a gomba kieresztette a levét, még egy deci bort öntünk hozzá. Amint elkészült a hús, egy púpos evőkanál lisztet szórunk bele, majd felforraljuk, hogy a leve besűrűsödjön. Végül megborsozzuk, hozzákeverünk egy deci paradicsomlevet, és levesszük a tűzről.
A tésztát a csomagoláson megadott utasítás szerint forró, sós víben megfőzzük, és rögtön tálaljuk a nyúlraguval.
Megjegyzés
Nagyon kiadós étel, hasábburgonyával körítve egyszerűen mennyei.
A receptet Varga Éva küldte. Köszönjük!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.