Az édesburgonyát meghámozzuk, felkockázzuk, és sós vízben megfőzzükk, majd krumlinyomóval áttörjük.
A hagymát meghámozzuk,felkockázzuk, egy kis ghín megpirítjuk.
Egy nagy tálban összekeverjük az áttört édeskrumplit, a tejbe áztatott kenyérszeleteket, apréselt fokhagymát, a tojást, és a fűszereket, majd kézzel vagy robotgéppel alaposan összedolgozzuk.
A masszából egy kanál segítségévelgombócokat formálunk, majd zsemlemorzsában meghengergetjük őket.
Egy serpenyőben felforrósított, bőséges ghíben kisütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.