A tarját sózzuk, borsozzuk és egy serpenyőben kevés olajon, nagy lángon pár perc alatt kérget pirítunk minden oldalára. Ha már egyenletes, barna kérget kapott, áthelyezzük egy nagyobb tepsibe.
Mellé halmozzuk egészben a zöldségeket, amelyeket megszórunk sóval, borssal. Bekerülnek a tepsibe a fűszerek is: fokhagyma gerezdek, a rozmaring, de jól áll neki a majoránna, bazsalikom, borsikafű, kakukkfű és a koriander is - válasszuk a kedvenceiket, de fontos, hogy friss fűszereket használjunk!
160 fokon alufóliával letakarva 60 percig sütjük, majd 120 fokon további kb 40 perc alatt készre sütjük.
A Takarék Csoport partnere, a karcagi Hubai és Társai Kft. kínálatában jó minőségű, bio élelmiszereket találunk, a húst, a zöldséget, sőt, pecsenyezsírhoz a kenyeret is beszerezhetjük tőlük! http://www.hubai.hu/ A RECEPT FIZETETT HIRDETÉSI TARTALOM.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.