A vajat a feldarabolt csokoládéval együtt megolvasztjuk. Hozzákeverjük a kétféle cukrot, és hűlni hagyjuk.
Közben a sütőt előmelegítjük 175 fokra és egy 24 x 24 cm-es formát kikenünk vajjal.
A lisztet elvegyítjük a kakaóporral, a szódabikarbónával és a sütőporral, majd félretesszük.
A tojásokat az olvasztott csokoládéhoz adjuk, és robotgép habverőjével gyorsan habosra keverjük. Fakanállal vagy tésztalapáttal beleforgatjuk a lisztes elegyet, és csak addig keverjük, amíg homogén masszát kapunk.
A tésztát a formába töltjük, és az előmelegített sütőben sütjük 19-22 percig.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.