A mogyorót bevonatos serpenyőben néhány perc alatt megpirítjuk. Ledörzsöljük a külső, barna héját, és a mogyorót ledaráljuk. A tojásfehérjét a cukorral kemény habbá verjük, majd óvatosan összekeverjük a mogyoróval, a kávéval és a fahéjjal.
A sütőt 200 fokra előmelegítjük. Sütőlemezt sütőpapírral kibélelünk, és a masszából, evőkanállal kb. 30 halmot teszünk rá. A sütőben kb. 25 percig sütjük, majd a sütőből kivéve megforgatjuk a vaníliás porcukorban.
Fotó: Komáromi Zoltán
2024.06.13.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.