Forró víz alatt alaposan megmossuk a citromot, szárazra töröljük, és vékonyan lereszeljük a héját, és kifacsarjuk az egyik felét. Egy tálba kanalazzuk a mascarponét, hozzáadjuk a tejet, a vaníliás cukrot és a cukrot. Habverővel összekeverjük, amíg a krém kenhető lesz, majd belekeverjük a citromhéjat és 1 ek citromlevet.
Egy kisebb, szögletes tál aljára egy réteg babapiskótát teszünk. Összekeverjük a kávét a grappával, és meglocsoljuk vele a babapiskótát. A kávés piskótára rákenjük a krém felét, majd befedjük egy újabb sor babapiskótával, és meglocsoljuk a kávéval (óvatosan, nehogy elázzanak). Végül rákenjük a maradék krémet.
A kakaóport összekeverjük a fahéjjal, és egyenletesen a tiramisu tetejére szitáljuk. Ezután legalább 8 órát a hűtőben pihentetjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.