A spárgák fejrészét kb. 4-5 cm hosszúságban levágjuk, félretesszük. A szárát spárgatisztítóval megtisztítjuk, 2 cm-es darabokra vágjuk.
A vajat felhevítjük, üvegesre dinszteljük benne az aprított vöröshagymát, beletesszük a spárga szárát és a krumplit, felengedjük annyi vízzel amennyi ellepi, sózzuk, puhára főzzük. A levest a zöldségekkel turmixgépben krémesre aprítjuk.
Újraforraljuk, felengedjük annyi vízzel, amilyen sűrűségű levest szeretnék, beledobjuka spárgák félretett gyenge fejrészét, kb. 5 percig főzzük, hogy kicsit roppanós maradjon. Közben ízesítjük ételízesítővel, borssal, pici cukorral, citromlével, majd tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.