Olajon megpároljuk a megtisztított, apróra vágott vörös- és fokhagymát. Hozzáadjuk a meghámozott, és kisebb kockákra vágott banánt és almát.
Felengedjük a 6 dl citromos vízzel és a fele mennyiségű kókusztejjel, és kb. 10-15 percig főzzük.
A maradék kókusztejjel kikeverjük a curryport, a cukrot, hozzáöntjük a többi leveshez, majd összeforraljuk. A kész levest botmixerrel pépesítjük.
Tálaláskor adunk hozzá banánszeleteket, megszórjuk koriander- vagy petrezselyemzölddel.
Megjegyzés
Alma helyett készíthetjük krémalmával /már kapható/, ekkor csak a banánt kell pépesíteni. Nagyon ízletes, érdemes a 30 percet rászánni. Fogyasszuk nyáron lehűtve, télen forrón.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.