A kekszet ledaráljuk, a vajat megolvasztjuk, majd összekeverjük őket.
A krémhez a mascarponét, a tejfölt, a porcukrot, a citromlevet és a vaníliarúd kikapart magjait alaposan kikeverjük.
Az epreket felkockázzuk és elkeverjük a citromlével, valamint a cukorral.
4 pohár aljában elosztjuk a krémet, rárakjuk a kekszes réteget, majd az epret. Megint egy sor krémet rakunk rá, majd kekszréteget és a tetejére a friss epret. Így járunk el a többi 3 pohárral is.
Fél órára hűtőbe tesszük, majd rögtön kínáljuk, hogy a kekszréteg ropogós maradjon.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.