A rizst szűrőbe téve többször átöblítjük, majd a forrásban lévő vízhez adjuk 1 csipet sóval, ismét felforraljuk az egészet, majd mérsékeljük a hőt, és kis lángon, fedő alatt főzzük a rizst 11 percig. Levesszük a tűzről, és hagyjuk kihűlni.
Egy tálba tesszük a kihűlt rizst, a lisztet, a sütőport, a kétféle cukrot és az egy csipet sót, és összedolgozzuk.
Az epret megmossuk, kicsumázzuk, felaprítjuk, majd beleforgatjuk a masszába.
Egy másik tálban simára keverjük a joghurtot a tojással és az olajjal.
Óvatosan összedolgozzuk a kétféle masszát, majd szétosztjuk egy 12 db-os muffintepsi papírkapszlikkal bélelt mélyedéseibe.
Végül 200 fokra előmelegített sütőben kb. 35 perc alattaranyszínűre sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.